Er is een ‘klik’ nodig

In de liefde…  Onder vrienden …. Bij familie

Een klik moet er zijn om samen een toekomst te hebben. Als er geen klik is, geraak je niet vooruit. Dat is ook zo op professioneel vlak. Om 1 op 1 te kunnen samenwerken in een professionele relatie moeten de neuzen in dezelfde richting staan en moet je aan weinig woorden genoeg hebben om elkaar te verstaan.

Voor mij start een samenwerking met een intense kennismakingsperiode. Op die manier leer ik het DNA van jouw bedrijf goed kennen. Dan weet ik waar je naartoe wil, waar je over 5 jaar wil staan en wat jouw persoonlijk doel is met het bedrijf. Van daaruit vertrekt ons schip de wereld in. In het ruim nemen we de nodige bagage mee. Die bestaat vooral uit een visie en een doel. Gedurende de reis gaan we zo nu en dan nog eens in die bagage grasduinen, om weer op scherp te staan en onze zeilen te kunnen bijzetten.

Wanneer het weer omslaat, onze snelheid moet worden aangepast, of wanneer er een nieuwe bestemming is, dan zullen we elkaar in 5 woorden verstaan zodat een aangepaste koers snel kan worden ingesteld.

Nicky van Pose 33 is voor haar klanten net die marketing assistente die bijspringt waar nodig voor de praktische zaken. En zij is door opleiding en ervaring de geschikte persoon om strategisch mee te denken over de juiste communicatie voor jouw bedrijf. Welke uitstraling heb je nodig? Wat is de boodschap die je naar potentiële klanten toe geeft? En via welke kanalen gaan we die bereiken?
Dat is precies wat ondernemers met een overvolle agenda nodig hebben.

Zo kan een ondernemer zich focussen op wat hem/haar bezighoudt: personeel, aankopen, verkopen, boekhouding, beurzen en noem maar op.