Passie voor wonen

Ik hou van mooie interieurs.

Niet toevallig kom ik professioneel al jaren terecht bij ondernemers die bezig zijn met interieurs, inrichting en decoratie. Met een oog voor detail en een neus voor trends en design maakt de woonbusiness in de brede zin van het woord mij altijd weer blij.

Net zoals de grafische industrie en de online marketing steeds minder geheimen voor me in petto heeft, begin ik ook het spel tussen meubelfabrikanten en retailers steeds beter te begrijpen. Inspelen op de noden van winkeliers en het uitspelen van de meest unieke verkoopsargumenten van meubilair en accessoires lukt dan ook steeds beter.

Met mooie producten een mooi verhaal brengen is helemaal mijn ding. Het geeft me zoveel meer voldoening om een succesvolle lancering van een actie of een product te ervaren, wanneer dat dan ook nog eens esthetisch verantwoord is.