Waar komt de naam Pose 33 vandaan?

Wel, die vraag krijg ik toch zo nu en dan. Hier komt ‘ie….

Lang geleden had ik de mooie leeftijd van 33 jaar bereikt, pas getrouwd en professioneel volop actief in de boekenbusiness. Marketing was mijn passie, verkoop mijn bron van inkomsten. Mijn creatieve inzicht zocht een uitlaatklep en daarom startte is aan een opleiding als fotograaf.

Al snel begon de ondernemer in mij onrustig te worden, en begon ik in bijberoep foto’s te maken voor bevriende bedrijven en particulieren. Erg lucratief was dat niet op dat moment, maar ik deed het graag. En dat bijberoep moest een naam krijgen. ‘Pose’ als term uit de fotografie en ‘33’ omdat ik op dat moment 33 jaar oud was. Niet meer en ook niet minder.

Ik zag op websites en in gedrukte publicaties meer en meer foto’s van mijn eigen hand verschijnen en dat motiveerde me om er steeds mee door te gaan.

Naast de contentcreatie en marketing business blijft het fotograferen tot op de dag van vandaag nog steeds een creatieve uitlaatklep. Meer en meer wordt het fotograferen nu gecombineerd met geschreven content. Want beelden zeggen vaak zoveel meer dan woorden. En social media content vraagt erom om steeds hip en nieuw beeldmateriaal voorhanden te hebben.