Wie is Nicky

‘Een commerciële duizendpoot die de tanden kan zetten in iets waar ze 100% in gelooft.’

 Ik ben 42 jaar, 10 jaar getrouwd en de trotse mama van een dochtertje Adeline (geb. augustus 2018).
Begin 2020 maakte ik een carrièreswitch die mijn ondernemersbloed sneller deed stromen en
die me de meest flexibele werkuren geeft die er bestaan.

Met een marketing opleiding, 15 jaar ervaring in de grafische industrie en 6 jaar ervaring in online en offline strategische marketing, was het héél erg duidelijk dat iedere ondernemer van een zekere grootte wel wat hulp kan gebruiken bij zijn of haar marketing activiteiten.
Grafische ontwerpers en webbouwers zijn er genoeg te vinden (al zijn ze niet allemaal even goed) en grotere bedrijven hebben hun eigen marketing afdeling. Maar wat als je die hulp niet in huis hebt? Wat zet je dan precies op de website? Wat motiveert iemand om naar jouw zaak te komen? Wat zet je telkens weer op social media? Dit en nog véél meer vragen wil ik voor u beantwoorden.

Communicatie is mijn stokpaardje. Voor mij staat of valt alles bij de juiste communicatie. Als ik een restaurant binnenstap en het zaalpersoneel kijkt niet of nauwelijks op, dan weet ik al dat ik niet lekker zal eten. Misschien zie ik soms de dingen een beetje té zwart/wit, maar zou jij als ondernemer niet eens van iemand eerlijk willen horen wat je nu eigenlijk goed of slecht doet in jouw externe communicatie? Wel, ik help je graag op weg.